خرد کردن گوشت کار ساده و آسانی نیست . برای راحت خرد کردن گوشت می توان از ابزارهای مختلفی استفاده نمود . یکی از این وسایل تخته گوشت چوبی یا پلاستیکی است که در بسیاری از خانه ها، مراکز فروش و رستوران ها به وفور دیده می شود . ضربات چاقویی که دائما بر تخته گوشت فرود می آید، سبب خراب شدن این وسایل و ابزار می شود . با فوت و فن هایی می توان مدت زمان بیش تری از این صفحه برش ها با همان کیفیت اولیه استفاده نمود .
بهتر است که از آب با فشار زیاد برای تمیز نمودن تخته چوبی استفاده نشود زیرا ممکن است آب به داخل چوب نفوذ کند و باعث پف کردن و خراب شدن آن شود . برای شستن تخته مقداری آب را با مواد شوینده مخلوط کنید و روی تخته را بشویید . سپس سریعتر آن را خشک کنید تا به بافت چوب آسیب وارد نشود .