- بهرهگیری از ارتفاع و سایر فضاهایی که بیاستفاده مانده نیز از دیگر ایدههای کاربردی برای چیدمان آشپزخانههای کوچک است . فضای بین کابینتی ازجمله فضاهایی بوده که با کمی ایده و ذهن خلاق، به یک مکان برای قرار دادن ظروف تبدیل میشود . برای مثال استفاده از استندهای دیواری رنگی و زیبا برای آویزان کردن ظروف زیبا و ظروفی که بسیار پراستفاده است، یک ایده کاربردی بهحساب میآید .
- رعایت اصول و بهرهگیری از نظمدهندهها برای چیدمان ظروف آشپزخانه نیز راهکار دیگری برای چیدمان آشپزخانه کوچک ایرانی است . نظمدهندههای متنوعی برای چیدمان و مرتب گذاشتن وسایل در کابینتها در بازار موجود باشد . پس از این محصولات باید برای فضاهای کوچک نهایت استفاده را ببرید .
- استفاده از گوشه آشپزخانه برای چیدمان آشپزخانه کوچک عروس نیز یکی از راهکارها برای فضاسازی آشپزخانه کوچک است . گوشههای آشپزخانه همیشه بلا استفاده بوده و با بهرهگیری از میز و یا کنسول کوچک، از فضای آن بهره ببرید . درواقع در چیدمان وسایل آشپزخانه کوچک باید از هر نقطه و هر فضایی نهایت استفاده را برد .
- از انبار کردن و توده کردن وسایل روی هم خودداری نمایید . زیرا آشپزخانه شلوغ، کوچکتر به نظر میرسد . اگر شما در فضاهای دیگر خانه مانند کمد دیواری و… فضای خالی دارید، پس مواد غذایی اضافه را درون سبدهای دربسته قرار داده و در کمد دیواری نگهداری کنید . از این رو از فضای خالی به وجود آمده ناشی از برداشتن مواد غذایی اضافی، دیگر وسایل و ظروف خود را در آن مکان قرار دهید .
- بهرهگیری از تقسیمکننده ها، راهکاری برای چیدمان ظروف آشپزخانه است . در کشو و یا کابینتی که وسایل به طور منظم چیده شده باشد، ظروف بیش تری جای میگیرد، اما در کابینت های نامنظم و شلوغ، بیشک وسایل کمتری میتوان قرار داد . پس به طور اصولی و با کمک تقسیمکننده ها، درون کابینت ها را مرتب چیدمان کرده و از انبار کردن وسایل درون کابینت خودداری کنید .