در آشپزخانه ها انواع مختلفی از مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند . بعضی از این مواد غذایی به علت شرایطی که دارند، سریع تر فاسد می شوند و باید در یخچال یا فریزر نگهداری گردند . نگهداری مواد غذایی در یخچال یا فریزر سبب شده است که خرید محصولات غذایی به مقدار بیش تر از مصرف صورت گیرد . برخی از مواد غذایی مانند برنج، حبوبات، غلات و ... برای نگهداری نیازی به یخچال و فریزر ندارند و به صورت طولانی مدت می توانند در فضایی استاندارد دوام بیاورند .
اگر غذا و موادی که باید زودتر مصرف شوند مانند میوهجات و سبزی را میخواهید در بیرون از یخچال نگه دارید، تنها راهکاری که برای طولانی مدت وجود دارد، خشک کردن و رطوبت گیری آن است .
میتوانید با دستگاههای خشک کن یا به صورت معمولی آنها را در سایه خشک کنید و برای مدتی طولانی در کابینتهای خود نگه دارید . در این صورت مواد مغذی موجود در آنها نیز حفظ میشود و به عنوان یک تنقلات خوشمزه هم میتوانید از میوههای خشک در فصلهای دیگر نیز استفاده کنید .
حبوبات، غلات، داروهای گیاهی، تنقلات و … همگی در بیرون از یخچال نگهداری میشوند؛ اما این مواد نیز اگر در شرایط مناسب قرار نگیرند، ممکن است آسیب ببینند . به عنوان مثال حشرات مختلفی به این مواد حمله میکنند یا ممکن است کپک بزنند . پس باید شرایط نگهداری مواد غذایی را هم در نظر داشته باشید .
معمولاً یک یا چند قفسه از کابینتهایتان را به مواد غذایی اولیه و تنقلات اختصاص دهید . اکثراوقات موادی مانند حبوبات، برنج و غلات در ظروف پلاستیکی نگهداری مواد غذایی ریخته میشوند . این ظروف درب دار باعث میشوند تا مواد غذایی در معرض گردش هوا و رطوبت زیادی نباشند . همچنین اگر حشرات در کابینتهایتان وارد شوند، مواد غذایی از آنها در امان میمانند .